Een van de meest hardnekkig geruchten rondom de iPhone 7 is natuurlijk het verdwijnen van de 3,5 mm jack-aansluiting. Hierdoor passen de ‘gewone’ oortjes niet meer in de iPhone 7. In plaats daarvan zou je gebruik moeten maken van een Lightning aansluiting. Naar verluidt zou Apple hiervoor met een speciale adapter komen, die bij de iPhone 7 geleverd wordt. Daarnaast zou Apple natuurlijk ook gewoon oortjes erbij kunnen leveren die wel meteen werken.

iPhone 7 oortjes

Wij hebben twee afbeeldingen van deze soort oortjes voorbij zien komen. Duidelijk is te zien dat het EarPods zijn, en de aansluiting is anders dan we gewend zijn. De aansluiting voor de oortjes komt nu namelijk overeen met een Lightning aansluiting. Zullen dit dan de oortjes van de iPhone 7 zijn? Heel speciaal zijn die oortjes zelf natuurlijk niet, maar mochten deze de echte zijn, dan bevestigt dat natuurlijk wel het gerucht. Dan zal de 3,5 mm aansluiting inderdaad verdwijnen bij de iPhone 7.

iphone-7-oortjes2 iphone-7-oortjes

iPhone 7 release

Naar verwachting zal Apple de nieuwe iPhone ook dit jaar weer in september aankondigen. Naast de iPhone 7 kunnen we ook een iPhone 7 Plus verwachten, en wellicht ook nog een iPhone 7 Pro.

De iPhone 7 zal qua uiterlijk niet heel erg veel verschillen van het huidige topmodel van Apple. Wat betreft de specificaties zou die wel weer wat anders zijn. Zo kunnen we natuurlijk weer een betere processor verwachten, verbeterde (dual?) camera en wellicht meer RAM geheugen.