Ondertussen beginnen er steeds meer foto’s van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te verschijnen. Zo ook vandaag weer, waaruit weer blijkt dat de antennestrepen op de iPhone 7 verplaatst worden. Bij de iPhone 6 en iPhone 6s lopen die namelijk duidelijk over de achterkant heen, maar bij de iPhone 7 zullen ze minder goed zichtbaar gemaakt worden. Dat is althans de verwachting, en die wordt ook weer door deze nieuwe foto bevestigd.

Antennestrepen naar boven- en onderkant

Om de antennestrepen minder goed zichtbaar te maken, worden ze waarschijnlijk verplaatst naar de boven- en onderkant van de iPhone 7. Op de foto die verschenen is, zien we enkel de onderkant van het toestel (camera is immers niet zichtbaar). Wel is hier dus te zien hoe het afgewerkt zal worden. Naar verwachting zal dit dan ook met de bovenkant gebeuren.

iPhone-7-onderkant

Deze foto zou uit een fabriek van Foxconn komen, en is gepubliceerd op een Chinees forum, Feng.com. In deze fabriek zou Apple wel vaker in kleine partijen nieuwe designs laten ontwikkelen. Dit om deze zo te testen op een aantal punten. Het zou dus ook goed kunnen zijn dat dit gaat om een van de versies van het design van de iPhone 7. Daarnaast kan het natuurlijk ook nog het design zijn van de iPhone SE, die waarschijnlijk op 21 maart aangekondigd wordt.

De persoon die deze foto heeft gemaakt, heeft helaas nog niet de bovenkant van het toestel laten zien. Die is wellicht nog interessanter, want dan zouden we kunnen zien wat er met de camera gebeurt. Eerder konden we je al laten weten dat Apple waarschijnlijk kiest voor een duallens camera voor de iPhone 7 Plus. Als we de bovenkant van dit toestel, mocht het de iPhone 7 zijn, konden zien, dan hadden we wellicht ook een idee op wat voor een manier de camera van de iPhone 7 veranderd.