Al vaker wordt er over de nieuwe iPhone gezegd dat die geen fysieke homeknop meer heeft. Zo nu ook bij de iPhone 7. Volgens een gerucht afkomstig van Digitimes, stopt Apple met de fysieke homeknop bij de iPhone 7. In plaats daarvan zal je een aanraakgevoelige knop kunnen vinden. Hierdoor wordt het mogelijk om de voorkant van de iPhone 7 helemaal vlak te maken, waardoor de iPhone 7 ook echt waterdicht kan worden.

Derde testfase voltooid

Volgens de bronnen is Apple klaar met de derde testfase voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Hier zou Apple onderzoek gedaan hebben naar de stof- en waterdichtheid van de telefoon. Ook zou hierbij de aanraakgevoelige knop gediscussieerd zijn.

Of de iPhone 7 uiteindelijk ook echt waterdicht gaat worden, en of die fysieke homeknop inderdaad verdwijnt, moet nog maar blijken. Zoals gezegd gaan er hier al langer geruchten over, maar er zijn ook aanwijzingen die dit weer tegenspreken. Wie weet is Apple er zelf nog niet helemaal uit, of zal dit enkel voor de iPhone 7 Plus gelden. Kan goed zijn dat we daarom wisselende berichten hierover ontvangen. Wel is het natuurlijk zo dat dit het meest recente gerucht is, en dat deze het daarom bij het juiste eind heeft.

iPhone 7 in het algemeen

De iPhone 7 zal de volgende iPhone worden van Apple. Zoals bij elke iPhone, zal Apple de hardware onder handen nemen. Zo kunnen we een verbeterde camera, A10 processor en meer RAM verwachten. Daarnaast verandert het design ook een klein beetje ten opzichte van de iPhone 6(s). Zo zal de 3,5 mm jack-aansluiting zo goed als zeker verdwijnen, en wordt die vervangen door een Lightning-aansluiting. Hierdoor kan de iPhone nog dunner worden.

In september zal het zover zijn, aangezien dan verwacht wordt van Apple dat ze de iPhone 7 aankondigen. Hier zal Apple ook weer de grotere 5,5 inch variant aankondigen, de iPhone 7 Plus.

(bron)