Er zijn weer verschillende geruchten verschenen van de iPhone 7. Deze geruchten worden ondersteund door een video en een afbeelding. Het gaat niet over de wat de iPhone 7 allemaal kan (en niet kan), maar weer eens over de kleur van de iPhone 7. Zoals je misschien nog wel weet gingen er laatste de geruchten over een nieuwe kleur: donkerblauw. Deze kleur zou de vervanger worden van de kleur ‘spacegray’, door een extra tint blauw toe te voegen. In hoeverre dit klopt, moet nog blijken, nu gaat het namelijk weer over andere kleuren.

iPhone 7 video

Er is nu ook eens bewegend beeld opgedoken van de iPhone 7, of wat de iPhone 7 zou moeten zijn.
In deze korte video zie je twee kleuren van de iPhone 7, spacegrijs en zilver zoals we ze al kennen. Verder zie je op de achterkant ook duidelijk dat de antennestrepen minder duidelijk aanwezig zijn, en zie je een kleine verandering in de camera. Zodra de iPhone 7 gedraaid wordt, zie je ook weer dat er geen 3,5 mm jack-aansluiting aanwezig is, zoals al zo vaak gemeld wordt. Het lijkt erop dat we het dus echt zonder die aansluiting moeten doen. Wel zien we een extra speakergrill.

iPhone 7: de bekende kleuren

Een andere foto toont ons vier kleuren voor de iPhone 7: roségoud, spacegray, goud en zilver. De vier kleuren zoals we ze eigenlijk wel kennen van Apple.

iphone-7-kleuren-

Op de afbeelding zien we dus geen donkerblauwe kleur voor de iPhone 7. Het Italiaanse Macitynet publiceerde deze afbeelding, maar spreekt niet over de donkerblauwe kleur voor de iPhone 7. Volgens de site zou Apple het bij deze vier kleuren houden. Ook op deze foto vallen de antennestrepen en de camera weer op.

Het lijkt dus nog steeds de vraag hoe de iPhone 7 er uiteindelijk uit zal komen te zien, vooral qua kleur. Over de antennestrepen, koptelefoonaansluiting en camera lijken de bronnen het ondertussen wel eens. Naar verwachting nog twee maandjes wachten, totdat Apple de iPhone 7 uit zal brengen.