Over de specificaties van de iPhone 7 is al veel geschreven, maar de iPhone 7 prijs was tot nu toe een beetje buiten beeld gebleven. Vandaag is daar het eerste echt gerucht dan ook over verschenen.

Op Weibo (waar anders) is wat informatie verschenen over de prijs van de iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro. Bovendien wordt er gezegd dat Apple bezig is aan een 256 GB model. Die zal het huidige 128 GB model vervangen. Het instapmodel krijgt ook een update van 16 naar 32 GB. Wat betreft de prijs hoeven we eigenlijk geen veranderingen te verwachten ten opzichte van de afgelopen jaren. De prijs van het 256 GB model zou wel iets stijgen ten opzichte van het 128 GB model, maar de overige zullen gelijk blijven.

iphone-7-prijstabel-weibo

Opvallend is de aanwezigheid van de iPhone 7 Pro in deze lijst. Die wordt namelijk nog weer wat duurder dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, die beiden ook in september verwacht worden. Zou Apple dan drie toestellen in één keer aankondigen?

Let natuurlijk wel op dat het hier om geruchten gaan, en neem ze dus gerust met een korrel zout. Wat betreft de prijs kan je wel aannemen dat die ongeveer gelijk zal blijven, dat ligt wel in de lijn der verwachtingen. Of er ook een 32 en 256 GB model komt, en of Apple besluit om drie verschillende iPhones aan te kondigen, moet nog maar blijken.