iPhone 7 abonnement afsluiten? Op deze pagina vind je meer informatie over een iPhone 7 abonnement. Sinds 9 september is het mogelijk om de iPhone 7 te bestellen, ook met een abonnement, via een van de providers of aanbieders. In dit artikel vind je de plaatsen waar je die kan bestellen, en vertellen we meer over de iPhone 7 en de voordelen van een iPhone 7 abonnement.

Apple heeft de iPhone 7 op 7 september aangekondigd, als opvolger van de iPhone 6s en als nieuw vlaggenschip. Samen met de iPhone 7 verscheen ook de iPhone 7 Plus. Deze toestellen hebben samen veel overeenkomsten, het verschil zit hem voornamelijk in het schermformaat (4,7 inch voor de 7 tegen 5,5 inch voor de 7 Plus) en de camera (dual-camera voor de Plus versie).

Overzicht van de iPhone 7

Wat brengt de iPhone 7 allemaal met zich mee? Om dat even makkelijk voor je te maken, en je snel te overtuigen om een iPhone 7 abonnement te nemen, zullen we hier even opsommen wat de iPhoe 7 biedt:

  • Beschikbaar in vijf kleuren: zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud.
  • Opslagruimte van: 32, 128 en 256 GB.
  • Prijs iPhone 7 vanaf 769 euro.
  • A10 Fusion processor, iOS 10, verbeterde 12 megapixel camera, 7 megapixel selfie camera, betere batterijduur.
  • Waterbestendig (IP67), stereo-speakers.

Apple heeft het design van de iPhone 7 niet heel erg veel aangepast ten opzichte van zijn voorganger. En waarom zouden ze, als het design er al erg goed uit zag. Er zijn drie veranderingen doorgebracht waardoor je het wel kan zien dat je met een iPhone 7 te maken hebt. Zo zijn de antennestrepen aan de achterkant beter verborgen, is de cameralens wat groter geworden en is de koptelefoonaansluiting verdwenen. In plaats daarvan kan je gebruik maken van de Lightning aansluiting, waar je de nieuwe EarPods op aan kan sluiten. Of je kan gebruik maken van de nieuwe adapter. Beiden bijgeleverd bij de nieuwe iPhone 7.

Wat betreft de specificaties en de snelheid van de iPhone 7, is het toestel met stappen vooruit gegaan. De nieuwe A10 Fusion processor is een 64-bit chip met vier kernen. Door slim gebruik te maken van de kernen weet de processor een hoop energie te besparen, waardoor de batterij tot twee uur langer meegaat dan die van de iPhone 6s. Daarnaast zorgt de processor ervoor dat de iPhone 7 40% krachtiger en op grafisch gebied 50% sneller is dan zijn voorganger.

Niet alleen de processor is iets aan de iPhone waarom je al zou moeten overwegen om een iPhone 7 abonnement te nemen. Zo heeft Apple het een en het ander ook nog aangepakt. Naast andere specificaties zoals de camera en het opslaggeheugen welke beide verbeterd zijn, is dat bijvoorbeeld ook de waterdichtheid en de stereo-speakers. De iPhone is nu ook eindelijk stof- en waterdicht. En omdat er meer ruimte vrij is gekomen in de iPhone 7 door het weghalen van de koptelefoonaansluiting, beschikt de iPhone 7 nu ook over stereo-speakers.

iPhone 7 abonnement

De kosten van een iPhone 7 liggen natuurlijk redelijk hoog, deze beginnen bij 769 euro. Een iPhone 7 kopen als los toestel kan daardoor minder aantrekkelijk worden. Het iPhone 7 abonnement heeft hier juist een voordeel. Hoewel je uiteindelijk wel het volledige bedrag zal betalen, kan je de kosten met een iPhone 7 abonnement grotendeels over de tijd spreiden. Hierdoor zal je met een abonnement niet zo’n grote som aan geld aan het begin moeten betalen.

De beste aanbiedingen en iPhone 7 abonnementen zal je hier kunnen vinden, in een mooi overzicht. Zo kan je de beste deal snel vinden. Hier zal het onderscheid ook gemaakt worden tussen de verschillende modellen, denk aan het 32, 128 en 256 GB model. De prijs voor een abonnement zal daarin namelijk ook flink kunnen verschillen.

iPhone 7 abonnement vergelijken

Het is ook verstandig om de iPhone 7 abonnementen met elkaar te vergelijken, soms heeft een abonnement namelijk niet precies wat je zoekt, maar is dat bij een ander abonnement anders. Denk van te voren goed na over wat je ongeveer nodig zal hebben in je iPhone 7 abonnement. Hier kan je op komen door bijvoorbeeld te kijken naar je huidige verbruik, en of er redenen zijn dat dit verbruik aan zal passen. Het vinden van het goedkoopste iPhone 7 abonnement zal voor veel mensen een doel kunnen zijn, al zullen de prijzen per abonnement natuurlijk flink verschillen. Wat voor jou het goedkoopst is, verschilt per persoon. Daarom proberen we je een overzicht aan abonnementen te laten zien voor de iPhone 7, en kan je zelf bepalen wat idealer voor je is.