iPhone 7 Plus abonnement bestellen? Op deze pagina vind je meer over het kopen van een iPhone 7 Plus met abonnement. We delen tips met je waarom je de 7 Plus in combinatie met een abonnement moet kopen, of dat een los toestel toch beter geschikt is voor je. Ook zal je hier de interessante iPhone 7 Plus aanbiedingen vinden.

Apple introduceerde op 7 september de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Vanaf 9 september was het mogelijk om de pre-order te plaatsen, en de iPhone 7 Plus release in Nederland vond plaats op 16 september. Daarmee behoorde Nederland tot de eerste groep landen die de iPhone 7 Plus kreeg. De iPhone 7 en 7 Plus hebben veel overeenkomsten, maar verschillen natuurlijk erg in schermgrootte: 5,5 inch voor de iPhone 7 Plus en 4,7 inch voor zijn kleinere broertje.

iPhone 7 Plus overzicht

Wat zal de iPhone 7 Plus je precies brengen? Hier een kort overzicht van de iPhone 7 Plus:

  • A10 Fusion processor, 12 megapixel duallens camera, iOS 10
  • iPhone 7 Plus prijs vanaf 909 euro
  • Verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud
  • Drie modellen: 32, 128 en 256 GB
  • Waterbestendig (IP67), stereo-speakers, vingerafdrukscanner, 3D Touch

Het design van de iPhone 7 Plus is verder niet heel erg veel aangepast. Er zijn een aantal dingen die verschillen. Zo is de homeknop niet meer in te drukken, maar maakt die gebruik van de Taptic Engine. De antennestrepen zijn meer naar de boven- en onderkant gewerkt, en dus minder in het zicht. De camera maakt nu gebruik van twee lenzen, dus je ziet er twee naast elkaar. Als laatste is de koptelefoonaansluiting verdwenen, en kan je in plaats daarvan gebruik maken van de Lightning poort of een bluetooth oplossing.

De nieuwe A10 Fusion processor is een van de geweldige updates van de iPhone 7 Plus. Dit is een 64-bit quad-core processor, die beter is dan ooit. De vier kernen werken slim samen, waardoor een hoop energie bespaart kan worden. Hierdoor weet de iPhone 7 Plus het 1 uur langer vol te houden dan de iPhone 6s Plus. Daarnaast is de processor 40% krachtiger en 50% sneller op de grafische elementen.

iPhone 7 Plus abonnement

De iPhone 7 Plus prijs begint bij 909 euro. Hiervoor krijg je het instapmodel met 32 GB. Voor veel mensen zal dit nog te weinig zijn, waardoor ze voor een ander model zullen kiezen. Het volgende model heeft 128 GB en zal voor vele wel voldoende zijn. Hier betaal je dan ook meer voor. Met een iPhone 7 Plus abonnement hoef je deze prijs niet in een keer te betalen. Met zo’n iPhone 7 Plus abonnement betaal je namelijk de telefoon over de duur van het abonnement. Uiteindelijk zal het niet veel geld kosten, en kiezen veel mensen daarom ook voor een iPhone 7 Plus abonnement.

Op iPhone7.nl kunnen we je de beste aanbiedingen en abonnementen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus tonen. Mocht de iPhone 7 Plus wat te groot voor je zijn, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een iPhone 7 abonnement. Daar betaal je ook iets minder voor, heb je een kleiner scherm en beschik je over één camera aan de achterkant.

iPhone 7 Plus abonnement vergelijken

Hier zal je een overzicht van de door ons gekozen iPhone 7 Plus abonnementen vinden. Voor veel mensen zullen we daarom al een iPhone 7 Plus vergelijking gemaakt hebben. Natuurlijk kan je ook de abonnementen zelf vergelijken. Zodra je doorklikt naar de aanbieder of provider van een abonnement, kan je daar ook nog een ander overzicht vinden van de aanbiedingen die ze voor je hebben.

In de tabel met abonnementen, zal je niet enkel de goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen vinden. Naast de prijs, wordt natuurlijk ook het abonnement zelf (provider, internetsnelheid, data, sms’jes en belminuten) meegenomen. Hierdoor zal de vergelijking completer worden. Bovendien is het goedkoopste iPhone 7 Plus abonnement voor iedereen anders. De één heeft meer belminuten dan de ander nodig, net zoals de één veel vaker gebruik zal maken van zijn databundel. Weet zelf wat je verbruikt en nodig hebt, om zo een betere vergelijking voor jezelf te kunnen maken.