iPhone 7 Plus kopen? Denk je dat de iPhone 7 nog te klein voor je is, koop dan de grotere iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus beschikt over een mooi groot 5,5 inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Daarnaast is de camera van de iPhone 7 Plus een stuk geavanceerder dan die van zijn kleinere broertje. Op deze pagina vind je alles over het kopen van een iPhone 7 Plus.

De Plus versie van de iPhone werd in 2014 geïntroduceerd, en lijkt een blijvertje te zijn. De iPhone 7 Plus is de grotere versie van de iPhone 7 en de opvolger van de iPhone 6s Plus. De 7 Plus heeft qua design een hoop weg van zijn voorgangers, maar is toch op een aantal punten veranderd.

Overzicht iPhone 7 Plus

Mocht je nu al twijfelen of je een iPhone 7 Plus kopen wilt, dan zullen we hier onder nog even kort samenvatten wat je met de iPhone 7 Plus in huis haalt:

  • A10 Fusion processor, iOS 10, duallens 12 megapixel camera, 7 megapixel selfiecamera
  • iPhone 7 Plus release 16 september 2016
  • iPhone 7 Plus prijs vanaf 909 euro
  • Modellen met 32/128/256 GB opslag
  • Te koop in de kleuren zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud

Als we naar de specificaties van de iPhone 7 Plus kijken, dan is daar het een en het ander sterk verbeterd. Zie bijvoorbeeld de nieuwe A10 Fusion processor die Apple voor dit toestel gebruikt. Deze processor is tot 40% krachtiger en heeft 50% snellere grafische mogelijkheden. Hierdoor is de iPhone sneller dan ooit, en zal je dat grote verschil zeker merken. De belangrijkste vernieuwing voor de iPhone 7 Plus, is de duallens camera. Hierdoor kan je tot twee keer inzoomen zonder scherpte verlies, achteraf scherp stellen en bijvoorbeeld een Bokeh-effect meegeven aan je foto (scherptediepte-effect). De camera vangt daarnaast ook nog meer licht op, en kan nog steeds gebruik maken van Live Photos in combinatie met het 3D Touch scherm.

Het design van de iPhone 7 Plus ziet er daardoor op één punt wat anders uit. Bij de camera zie je de dubbele camera, waar de iPhone 7 het er met ééntje moet doen. Zoals al vermeld is het design van de iPhone 7 Plus niet heel erg verschillend van zijn voorganger. Op een aantal punten is de iPhone 7 Plus wel anders, naast de camera. Zo zijn de antennestrepen op de achterkant meer naar de boven- en onderkant geplaatst. Verder is de 3,5 mm jack aansluiting verdwenen. In plaats daarvan kan je gebruik maken van de Lightning poort om naar muziek te luisteren, of via andere mogelijkheden zoals de nieuwe stereo-speakers of draadloze AirPods (of andere Bluetooth oortjes).

iPhone 7 Plus kopen

De iPhones zullen ook dit jaar weer erg gewild zijn. Mocht je besloten hebben om een iPhone 7 Plus te kopen, dan kan je er maar beter snel bij zijn. Voor je het weet zijn de toestellen al weer uitverkocht. Bij de aankoop van een iPhone 7 Plus, heb je een aantal keuzes. Je kan kiezen om de iPhone 7 Plus los te kopen of je kan een iPhone 7 Plus abonnement afsluiten. Vervolgens heb je nog de keuze uit drie verschillende opslagmodellen (met elk hun eigen prijs) en de vijf kleuren waarin de iPhone 7 Plus te koop is. De prijs van de iPhone 7 Plus begint bij 909 voor het model met 32 GB geheugen. Voor het volgende model (128 GB) betaal je 1019 euro, en de 256 GB versie kost 1129 euro los.

De belangrijkste keuze bij een iPhone 7 Plus kopen, is waarschijnlijk wel opslagmodel je neemt. Mocht het blijken dat je een iPhone 7 Plus gekocht hebt, met te weinig opslagruimte, dan kan je die helaas niet uitbreiden. Bedenk vooraf dus goed welke iPhone 7 Plus te wilt kopen. Dit zal ook in prijs verschillen, maar omdat je het opslaggeheugen niet uit kan breiden, is het verstandig om hier al een juiste keuze te maken.